Lappen

Her jeg ligger i sengen, klar til å legge meg, kom jeg til å tenke på billappen min. Jeg er 23 år og har ikke hatt lappen ett år en gang. Det er nok én av de tingene i mitt liv som har vært skikkelig vanskelig for meg! Jeg syntes det var kjempeskummelt alt sammen! Bare tanken på å kjøre bil i det hele tatt- og i tilegg skal man ha en lærer ved siden av deg som sitter og følger med på hver minste bevegelse i noe man ikke mestrer enda.

Jeg aner ikke hvorfor jeg syntes det er så skummelt- for ja jeg gjør egentlig enda det. Jeg må jobbe skikkelig med meg selv hver gang jeg skal kjøre, noe som ikke er så ofte når man bor i Oslo. Jeg har lurt mange ganger på hvorfor jeg   syntes det er så fælt og kommer frem til mange forklaringer. Men ingen av dem føles sånn helt rett, at det skal forklare alt. Men kanskje det er alle samlet? 

Jeg var i bilulykke i Thailand når jeg var omtrent 11 år. Bilulykke er ille nok- men bilulykke på landet i Thailand er hakket mer kaos. Ingen av oss i vår bil ble skadet- men den fulle motorsyklisten med bare flippflopps og shorts (helt sykt..) lå som livløs på bakken etter han hadde hoppet ett par ganger av asfalten som om den var en trampoline. Han klarte seg heldigvis! Men det satt jo en støkker for meg. Kanskje dette sammen med den sterke advarselen på et av de første kursene for å ta lappen, “dere kan dø! Se på denne smadra bilen!!”, var nok til å skremme meg vekk i noen år. 

Samtidig hater jeg å skulle bli vurdert! At en lærer skal sitte å se på meg og bare meg konstant- i noe jeg ikke liker og ikke mestrer var jo bare pyton. Jeg var jo skikkelig heldig med kjørelærer også- hun fikk det til å føles som roadtrip med ei venninne, men alikevell satt jeg helt totalt kvalm og litt fra meg før hver kjøretime. Hvordan var oppkjøringen da- kan man kanskje spørre. Det lurer jeg også på- jeg tror jeg var i en rar transe og bare gjennomførte det – og så trengte jeg noen uker på å komme meg etterpå haha! 

Men jeg fikk altså lappen, og på første forsøk! Og jeg kjører bra også, det handler ikke om det.. men jeg har ofte lurt på om jeg er helt alene i dette! Alle andre virker som de syntes det er såå gøy å kjøre rundt, og kjøretimer var null stress. Har kjønt etter jeg tok lappen at det ikke er sånn for alle- var nok bare de som var gira på det selv som spurte mye om hvordan det gikk med lappen, haha! 

Prøvde å finne et bilde av at jeg kjørte bil- men det finnes tydeligvis ikke haha, beviser alt jeg har skrevet kanskje? Men her ser man meg i en situasjon jeg e mer fornøyd med! #passasjer <3

                                                        

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg