Lang dag

Nå skal jeg snart avgårde til skolen, og kommer ikke hjem igjen før om tolv timer. Heldigvis er ikke alt skole, jeg skal til ei i klassen og ha middag før bibelgruppe! Men lang dag uansett. Det er skikkelig finvær nå og jeg glede meg skikkelig til påskeferien om to dager til!! Og ikke minst sommerferie! 

Til høsten flytter vi til Stavanger. Der skal Jørgen ta praksisåret sitt og det er jeg veldig glad for- for da får jeg bo med hele familien min! Vi skal få bo gratis i et helt stort hus! Sinnsykt deilig. Akkurat nå betaler vi 10 000kr i mnd, og det er med 2000kr rabatt for å lufte hundene til eier. Vi hadde en sparekonto som skulle holde til alle tre årene i Oslo- men den er gone nå for å si det sånn! Det er skikkelig dyrt å være student altså!! Derfor blir det deilig med en liten endring neste år. Da skal jeg begynne på masteren min i diakoni på deltid og jobbe deltid. Det blir nytt! Begynner å merke at det har blitt trygt og godt å være student. Jeg har blitt flink til å lese og skrive oppgaver. Men det er jo ikke det jeg vil resten av livet, så jeg må bare utfordre meg selv og komme meg i jobb litt nå. Jeg drømmer jo om å jobbe som en slags sjelesørger på en eller annen måte! Men som sagt så begynner det å virke litt skummelt når jeg har vært student så lenge. 

Nå sitter Lewis og gir meg et trist blikk som sier meg at han gjerne vil ha litt oppmerksomhet- så jeg får gi han en kos før jeg springer til bussen!

 

                                                  

                                                  

Bildene er tatt i påskeferien for to år siden. Det var magisk å møte på en reinstyrflokk på skitur alene med Jørgen! Vi hadde tilfeldigvis kamera med telelinse med også! I år har jeg planer om en påske uten snø- men solen er velkommen! 

Ha en fin dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg