Bryllupsmimring

Det er snart to år siden jeg og Jørgen giftet oss og når sommeren nærmer seg og innbydelsene for sommerens bryllup tikker inn sitter jeg ofte å mimrer litt tilbake til vår dag! 

Det er morsomt å tenke på hvor mye innsats vi (jeg, neida) la i den ene dagen, jeg har aldri vært ei sånn jente som har gledet meg til bryllupet, sånn prinsesse for en dag type drømm. Jeg har drømt om alle årene etterpå! Det er morsomt at den dagen har blitt en så stor feiring i vårt samfunn, at folk utsetter å gi løftet til hverandre på grunn av økonomiske årsaker, haha! Menmen, nå har det jo blitt sånn og det er jo veldig kjekt å ha en stor feiring med alle vi holder kjær! Jeg ble jo også veldig opptatt av den dagen når vi først skulle ha den og det var veldig kjekt å skulle planlegge en helt fest fra pynt til underholdning! 

Selve dagen for meg ble et kaos av følelser – såå mange fine følelser og samtidig preg av å være sliten av forberedelser og bevisstheten rundt det store valget vi tok den dagen! Alt det krever et eget innlegg- men alt i alt var det en syykt bra dag, bare så det er sagt! 

Det jeg kanskje er mest glad for at vi fikk til i bryllupet- i etterkant, er at søskenbarnet mitt filmet og lagde en liten  film for å oppsumere stemningen fra dagen! Den sees med jevne mellomrom og er så fin!! En ekte kunstner han søskenbarnet mitt altså! 

Legger den ved her så kan dere mimre med meg! 

 

133992626

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg