Spennende nytt samarbeid!

Reklame | QualiPet

For litt siden skrev jeg litt om mine tanker om hundematen til Lewis, og spesielt om hele dyremat-industrien. Hvis du ikke har lest dette kan du lese det her. Siden det har jeg inngått et spennende samarbeid med en nyoppstartet bedrift som heter QualiPet (nettside her), som har de samme kampsakene jeg har innen dyremat. Det var så kjekt, og overraskende, at de tok kontakt! Jeg er jo ikke akkurat Sophie Elise, haha! Men sykt gøy at jeg kan bli tatt seriøst som en blogg selv nå! Det er jo dritkult! Og spesielt at det traff så bra på første forsøk- jeg brenner jo skikkelig for dette faktisk!

Dette er en bedrift som jeg har veldig lyst til å støtte, og har derfor som sagt inngått et samarbeid. Dette gjør at jeg får lov til å gi dere rabatter og av og til kommer det nok noen giveaways ;D! QualiPet har begynt med å selge hundesnacks som er full av bra kjøtt til Lewis og andre dyr. Det viktigste for meg her er deres verdier og fokus på gode ingredienser, men når jeg fikk teste produktene er det ingen tvil om at smaken ikke er til å klage på, haha! 

 

Vi har generelt hatt et problem med Lewis at ingenting er bedre enn andre hunder, og ingenting er fristende nok til å hive seg ut i ting han ikke vil. Pølser som motivasjon har vært det mest effektive til nå, men i ungdomstrassen er det ingen garanti at han kommer når det er kjekke hunder å hilse på, eller å få han ut i vannet. Lewis er som Collier flest, ikke glad i å svømme. Dette har vi øvd litt på i det siste, og gledet oss da til å prøve de nye snacksene fra QualiPet, for å se om de kunne gi en ny motivasjon. Jeg hadde ikke store forventningene egentlig, for hvis pølse ikke får det til så ser jeg ikke at dette skulle få det til. 

Når vi var på Øvrebø nå i helgen tok vi turen ut til et vann for å bade, og overraskende nok fikk vi Lewis til å svømme ut i vannet hele fire ganger! Og det virket til og med som han koste seg til slutt. Det var merkbart at han hadde en seriøs fristelse for godbiten og vurderte alle måter å komme seg ut i vannet for å få den! Det var ganske gøy- og jeg har satt sammen en liten filmsnutt fra badingen. 

 

 

 
Dere skulle bare visst hvor uvanlig dette synet er haha! Men, det er hvert fall så kjekt å få lov til å støtte og samarbeide med en slik bedrift! Og hvis dere vil teste ut produktene selv får dere 10% rabatt med å bruke rabattkoden “Talette” i bestillingen. Denne gir rabattkode på hele butikken, uansett om det allerede er på tilbud! Nå er en god tid for å slå til, ettersom de har en del oppstartstilbud allerede. Så håper jeg at jeg får til en giveaway snart! 
 
Produktene jeg har testet ut, og blitt glad i, er andebiter, “beef liver pate” på tube, og tørket kyllingkjøtt. Det er spesielt gøy med “beef liver pate” (vist på bildet ovenfor) som er veldig praktisk å ha med ut på tur som belønning! Da har du en skikkelig digg godbit som man ikke blir klissete på hendene av å gi hunden. Da presser jeg bare ut godbitet ut fra tuben og Lewis slikker det rett av tuppen. Det er så deilig å unngå klissete hender, haha! Vi har jo ofte måttet ha med pølsebiter for å ha sjangs til å være interressante nok, men det har vært kjedelig å måtte grave ned i pølser hele tiden. 
 
Jeg vet jo ikke hvor mange av dere som leser som har hund/dyr selv, og vet jo ikke da hvor mange av dere som deler denne interessen min- men jeg håper det finnes noen dog-lovers der ute! Gøy hvis du legger igjen en kommentar om du er en hundeelsker som meg!
 
Men ja, disse anbefales virkelig! Følg med for giveaways! Og ellers kjøp med rabatt her!
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg