Vi venter (med å få) barn!

Hehe- see what i did there?

Siden jeg og mannen giftet oss har vi fått spørsmålet flere ganger om når vi skal ha barn. Nå har vi vært gift i tre år og har enda ikke tenkt å prøve på barn helt enda. Mange reagerte på at vi valgte å gifte oss såpass tidlig, både i alder og lengden på forholdet. Men når vi først er gift tenker mange at det er helt naturlig at barn er i nærmeste fremtid. 

Det er her jeg kjenner at jeg tenker ganske annerledes. Jeg tenker at det at vi giftet oss ikke betyr at vi “slo oss ned” og var i en situasjon der vi var klar for barn. Vi ville gjøre livet sammen i studietiden også, vi ville bo sammen og ville gi hverandre løftene for livet. Men etter vi giftet oss har vi flyttet hvert år, vi går på studier vi brenner for og har mulighet til å leve rimelig fleksibelt med å reise hjem til familiene våre, og ikke minst på ferier! Dette har blitt litt hemmet etter vi valgte å få hund da! Og det er også noe jeg er glad for at vi fikk gjøre før barn! Det sier seg selv (for de fleste) at med barn i hus kan ikke hunden rangere på førsteplass. Og selv om vi kommer til å dekke behovene til Lewis, og ha det mye gøy med han når vi får barn er det veldig kjekt å “bare” ha han foreløpig! Det er til og med litt for begrensende av og til, selv når det bare er Lewis – og han kan vi gå fra åtte timer til dagen om vi må, haha!

Men hovedgrunnen til at vi enda ikke har barn er at vi vil ha god tid sammen bare oss to, hvor vi blir kjent med hverandre og kan jobbe gjennom problemer som oppstår uten kronisk søvnmangel og skremmende mye ansvar på skuldrene! Det gjør ekteskapet litt lettere i begynnelsen vil jeg tro. Vi får ta mange ting når de er små, og får også god tid til å snakke om hvordan vi vil være som foreldre og hva våre drømmer for livet er, og hvordan barna passer inn i det. Jeg tror også at vi trenger mer tid til å bli klar for å være foreldre! Vi har begge innsett at det snur opp ned på livet ditt! Vi har skjønt litt mer av hva vi går til, og jeg gleder meg såå mye til å elske et barn så mye!! Men- jeg vil også være på plass i meg selv, i ekteskapet og faktisk litt økonomisk også, før vi bringer barn inn i verden! 

I mellomtiden nyter vi å være tante og onkel! Det er så koselig!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg