Søstrene Sisters

Jeg og mine to søstre har alltid fått høre at vi er så heldige som har så godt forhold! Og det er sant, vi har et veldig godt forhold! Som vi pleier å si “Sisters by chance, best friends by choice”. Det er en veldig søt saying og sånn- men dere skulle bare visst hvor sant det var, haha! Altså- by choice. Hvis vi alle tre hadde møttes ved tilfeldighet og uten noe kjennskap fra før tror jeg neppe noen av oss hadde blitt venner. Vi er så utrolig forskjellige alle tre! Og selv om vi har opplevd den samme barndommen har også den blitt opplevd ganske forskjellig fra hverandre! Så vi er heldige at vi har så godt forhold, ja – men det er langt fra tilfeldig at det har blitt sånn!

Når jeg sier at vi aldri ville valgt hverandre ut av det blå som venner, betyr det ikke at jeg ikke setter pris på dem nå. De er noen av mine aller nærmeste og beste relasjoner i livet mitt. I samfunnet nå i dag føler jeg at det blir lagt vekk på den naturlige tiltrekningen i relasjoner og at det skal føles enkelt og lett, på en måte! Jeg hører fler og fler som ikke er så nær deres foreldre og søsken. Det kan jo være mange gode grunner til det, men jeg lurer på om en av de er at man bare ikke jobber så hardt for relasjonene alltid. Min erfaring i livet til nå er at de relasjonene jeg har valgt,  på tross av store motsetninger, er de aller beste. Vi har måttet innse hvor forskjellige vi er og på hvilke områder. Og så må vi konstant være overbærene med hverandre selv om vi ikke kan forstå alt med de andre. Det er utfordrende, men også veldig gøy egentlig! Vi får erfare tett på helt ulike personligheter enn oss selv, og sjeldent ta for gitt at vi vet hva som foregår inni personen. Med tiden har vi blitt flinkere til å gjette riktig da- ettersom vi har lært hvordan de andre fungerer.

Jeg husker en periode for noen år siden at vi kranglet mye og var generelt lite sammen. Da sa mor til oss at nå var det et “make it or break it moment”. Vi kunne velge å ha hverandre for alltid eller la oss vokse fra hverandre. Det satt veldig dypt hos meg husker jeg, og endret måten jeg tenkte på. Etter det har vi alle valgt hverandre helt bevisst. Vi kan nok alle irritere oss over hverandre den dag i dag også, men vi velger å se lenger enn vår egen forståelse, og støtte, ta hensyn og elske hverandre. 

På samme måte som ekteskap er et valg kan andre relasjoner også være et valg og ende med å være de beste relasjonene du har i livet ditt! Det er såå gøy å være så nær søstrene mine! Vi får en helt unik innsikt i hverandres liv og deler enda sterkere tingene i livet vårt. Bare det siste året har jeg planlagt bryllup og fått baby- men ikke mitt bryllup og ikke min baby (joda litt <3, men måtte ikke føde hehe). Vi jobber stadig med å snakke høyt om forskjeller og hvordan vårt forhold skal være, og det er så bra! Jeg anbefaler på det sterkeste å se på dine relasjoner “by chance” i livet ditt og se om du vil gjøre dem om til “by choice” med litt hard jobbing og mye overbærenhet. Det er så værdt det. 

Og nå har vi alle tre fått menn inn i familien- de er også gaaanske forskjellige! *shocking* når det er oss tre som har valgt hver sin ;P Men der også sitter vi ikke og biter tenner og håååper at det klaffer- vi tvinger mennene våre til å digge hverandre. Neeeeida. Men vi er opptatt av å bygge relasjon og lære hverandre å kjenne med en haug av overbærenhet og kjærlighet :D!!

Elsker disse <3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg