Giveaway hundesnacks!

Reklame | QualiPet

Jeg har funnet ut at jeg elsker å gi vekk ting, det er jo så gøy å gi folk en sjangs til å vinne free stuff, haha! I forrige innlegg som jeg skrev om QualiPet (her) nevnte jeg at jeg ville få til en giveaway snart! Da tok det ikke lange tiden før QualiPet skrev til meg at en giveaway var på vei i posten! Haha- så kult! Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle få til giveaway egentlig, så det var jo veldig praktisk at de bare ordnet den saken! haha. 

Så nå skal jeg gi vekk disse to tubene med Beef Liver Patè! Jeg tenker å trekke to vinnere- da øker jo vinnersjangsene ;P 

Dette er altså kjøtt på tube, og er sinnsykt praktisk å ta med ut på tur eller når du skal trene hunden din! Hundene vi har gitt det til har likt smaken veeeeldig godt- så jeg lurer nesten på om den trøffelsmaken som er i gir en ekstra god smak. Vi liker den hvert fall ekstremt godt så den er jo verdt å prøve! Og nå kan du altså ha mulighet til å prøve den helt gratis! Hvis du vil få en beef livet patè kan du altså bare legge igjen en kommentar på dette innlegget! Husk å legge igjen mail adresse slik at jeg kan nå deg!

Anbefaler generelt sterkt å bruke masse god belønning i opptrening av hunden din! Alt blir mye gøyere hvis man får premie for alt man gjør rett. Syntes forsåvidt at dette skal overføres til menneskeverden også- jeg stod opp og gikk på jobb i dag, hvor er sjokoladen min?

Vi var på besøk hos nye valpeeiere her om dagen. Da måtte den jo få en “welcome home” gave, og jeg sikret meg i samme slengen et godt førsteinntrykk 😉

Hilsen Lewis som ikke er spesielt keen på å dele. Joooda- legg igjen en kommentar under!

9 kommentarer

Siste innlegg