Dilla På Klær

Jeg har så lyst på nye klær for tiden! Jeg har perioder hvor jeg ikke bryr meg i det hele tatt, og så plutselig er det så kjekt med klær igjen. Jeg har jo ikke akkurat økonomien til å handle masse klær så da er det fint med gode venner som både gir deg klær og hjelper deg å finne kule klær på Fretex, haha. 

Det kjekkeste jeg vet er når venner og familie rydder opp i skapene og spør om jeg vil ha noe. Når jeg var med Marie for noen dager siden gikk jeg plutselig hjem med en mom jean i tillegg! Akkurat en slik bukse jeg har ønsket meg for tiden, men ikke hatt råd til. Genialt og veldig snilt av henne å bare gi vekk noe som hun kunne solgt for litt monitas på tise. 

Cardiganen på bildet over er mitt nyeste kjøp. Jeg har hatt lyst på en oversized, varm og god jakke lenge og nå fikk jeg endelig kjøpt meg en. Elsker også at den har en så fin farge! 

Så er det jo denne ytterjakken jeg nettopp kjøpte på Fretex! Elsker den. Men nå er jeg allerede på utkikk etter en varmere ytterjakke, haha. Ah- dette ble noen overfladiske innlegg etter hverandre kjente jeg. Jeg har trengt denne helgen til å hente meg inn og bare være litt i det overfladiske! Av og til må jeg bare skru av tankene litt. Det har vært deilig 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg