IKEA

Mannen min må ha slått hodet sitt eller noe, for han var gladelig med på ideen om å dra til IKEA for noen dager siden! Når en slik mulighet dukker opp, hiver man seg rundt før han får ombestemt seg. Jeg hadde et par småting jeg ville ha på IKEA ser dere, men som alltid ble kvittering på et liiiiiittt større beløp enn jeg hadde sett for meg. Men å handle på IKEA under 1000lappen vil jeg si er en prestasjon likevel. 

Jeg hadde som sagt noen ting jeg ville ha på denne IKEA-turen vår. Det har for lengst (føles det som) blitt mørketid her i landet. Det har ikke påvirket meg så mye frem til nå, men NÅ kjente jeg at det var kjedelig, trist og mørkt. Jeg skulle ut på noe kl 17 en dag, og det føltes som jeg var ute midt på natten. Jeg får liksom bare lyst til å være inne når det har blitt mørkt ute, haha. 

Det har også blitt kaldere, noe som gjør at vi må ha på ovnene mye mer. Strøm er dyrt for tiden! Og da fikk jeg en ide! Dette er ikke en veldig ny ide, men jeg kom på den på nytt, hehe. For å både få varme og den elskede “kosen” kom jeg på at vi måtte kjøpe lassevis med kubbelys: sesongen for innekos er her <3 Jeg syntes vi mennesker er rimelig smarte av oss når vi klarer å gjør mørketiden, som er mørk og trist, til koselig- med å tenne lys og finne frem et koseteppe. 

Så nå er kosen på plass i heimen! Jeg kjøpte også den planten man ser på øverste bilde! Den var så søt- og jeg har blitt helt hekta på planter i det siste. Da jeg kom på i sted at de kunne dø når vi var vekke på juleferie, ble jeg oppriktig lei meg, haha! Jeg kjøpte til og med sånn blomsternæring i dag. Hvem har jeg blitt? Jeg var hun som kjøpte falske planter, liksom. Det er ikke mer en noen uker siden jeg syntes det var søtt/rart hvor opphengt @kristinjohns var i planter. Det er forresten ei supersøt, kristen, youtuber som er verdt å følge!

Ellers kjøpte jeg en del annet ting og tang: 

Rulle er en nødvendighet når man har hund. Nå kjøpte vi en ekstra til å ha i bilen. Det er så ofte vi ser hår rundt forbi når vi satt oss i bilen, hehe. 

Disse bruker jeg til chiapudding og surdeigsstarter, og nå ville jeg ha noen flere for å kunne lage chiapuddingen til flere dager om gangen! De er geniale, og koster bare 14kr

Sånne hadde vi tydeligvis ikke nok av hehe

Jeg ELSKER disse dråpeglassene! Jeg håper de aldri går ut av sortimentet xD Nå hadde vi litt få så da fyller vi på. 15kr per glass tror jeg!

Dette DL målet er bare så fint i glass! Jeg har den større versjonen, men har ofte hatt behov for ett til, så nå har jeg enda en!

Det var det jeg klarte å knabbe med meg uten at mannen min ga meg alt for seriøse blikk! Jeg er fornøyd med fangsten! 

2 kommentarer
  1. De der glassene med lokk har jeg pleid å kjøpe og fylle med hjemmelagete brente mandler – typisk til en liten ekstra-julegave til de som Ikke ønsker seg noe 🙂 Rimelig, fint, og veldig godt 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg