Tåkebilder

Det har vært noen dager med mye tåke, hvert fall her i Lørenskog. Jeg har i flere år stoppet opp når jeg ser et bilde av tåke som ligger over skogen. Det har av en eller annen grunn fascinert meg lenge. Jeg kjøpte faktisk en perm for to år siden som hadde et veldig lignende motiv som det nedenfor. Jeg har hatt lyst til å ha et slikt bilde på veggen hjemme hos oss, men har litt lyst å ha mest mulig egne bilder på veggen- malt eller tatt med kamera. Så nå en dag måtte jeg gripe muligheten og gikk ut for å ta bilde av den fine tåken i skogen. Dette er noen av bildene jeg tok! 

Jeg har blitt så gira på å ta bilder i det siste! Det er spesielt gøy at jeg alltid har en plass å publisere dem. Sist jeg tok mye bilder var det hverken Instagram, eller bloggen min enda. 

Så nå fikk jeg endelig kapret dette bilde. Kanskje jeg må printe det ut til å ha på veggen? Da får det i såfall stå i kø sammen med bryllupsbildene jeg enda ikke har fått hengt opp.. Ikke er de bestilt en gang. Alt koster penger! Men- når vi flytter inn i VÅRT hus, da skal det opp bilder på veggen! 

Jeg prøver enda å bli flinkere på å redigere- jeg lærer hele tiden. Jeg føler meg ikke pro i det hele tatt da. Jeg fant nettopp ut at det var lurt å sette kameraet til å ta RAW bilder.. så der er jeg. Jeg følger ei på Instagram som er kjempeflink til å forklare hvordan å redigere: @helenemoo – gå inn og følg henne om du liker å redigere bilder!

Håper dere har en nydelig helg i vente!

5 kommentarer
  1. Så fine bilder, elsker bilder med naturmotiv! Du er flink! Kanskje jeg må sjekke ut helenemoo, har aldri helt fått til den redigerings biten 🙈

  2. Kjempefine bilder 🙂
   Når det gjelder redigering på disse, ville jeg ha prøvd å fjerne litt støy. Da vil kvaliteten se enda bedre ut 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg