Mine YouTube favoritter

Når jeg gikk på ungdomsskolen/Vgs fulgte jeg flere youtubere og fulgte med hver uke når de kom med ny video. Det var mye humorgreier egentlig, og de som var de mest kjente youtuberne på den tiden. Så sluttet jeg plutselig med det og har ikke vært inne på YouTube annet enn når andre linker fører meg dit osv. Så for noen måneder siden fikk jeg øynene opp igjen! Det er jo kommet så mange bra folk og konsept på YouTube. Og her er noen av mine favoritter nå:

PRETTY BIG DEAL POD

Dette er Ashley Graham, modell, sin podcast- hvor hun også legger ut videon på YouTube. Denne dama har gått fra å være ei som viser at kropp er topp i flere fasonger, til så mye mer. Hun er en så bra dame, som med sine gjester snakker om alt fra mote og gjestenes liv, til tro, ekteskap og viktige tema. Jeg blir stadig overrasket over hennes visdom! I tillegg er hun veldig morsom og du føler du er med på tidenes girltalk når du ser på videoene! 

 

KRISTIN JOHNS & MARCUS JOHNS 

1xb854Q4qCg

Jeg har forelsket meg i dette ekteparet, som deler av livet sitt på tre kanaler: Kristin Johns, Marcus Johns og Marcus&Kristin. Der publiserer de alt fra makeup tutorials, vlog fra deres fine reiser til real talks om ekteskap og tro! Jeg er spesielt glad i når de snakker om ekteskap og tro, men jeg elsker også å se hvordan de reiser! De er så eventyrlystne og reiser på en helt spesiell måte. De klarer alltid å få helt andre opplevelser enn de fleste turister gjør, det er så kult! For eksempel i denne videon her, så ble de kjent med en tribe inne i skogen, hvor de endte med å være med dem hele oppholdet:

xrdTrsJ3Hqg

CAJA MELLINGEN

3wGVUX5miXM

Ikke minst elsker jeg YouTube kanalen til søsteren min, Caja! Elsker spesielt VLOGene og når hun tar med mannen sin og snakker ekteskap! I want MORE! Hun brenner for makeup og har flere tutorials på hvordan å sminke seg! Til og med jeg har blitt bitt av basillen, og det sier litt.

MEG SELV, tihi

8tGiuReMbr4

Jeg driver ikke aktiv YouTube kanal, men laster ting opp der som jeg bruker til bloggen. Så det betyr at man kan finne alle sangene jeg har delt med mer der inne!

 

Har dere noen youtubere dere følger? 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg