Ekte krimfortellinger

Jeg og mannen min elsker å se på ekte “krimfortellinger”, altså ekte politisaker og hvordan de har blitt håndtert og løst. Eller rettere sagt er de sakene vi hører om  nettopp ikke løst! Det har kommet ut en del gode dokumentarserier de siste årene, og dette er noen av de vi har blitt skikkelig hekta på! Jeg vet ikke om jeg har glemt noe, så legg igjen en kommentar om du kommer på noe jeg burde se!

making a murderer

Denne dokumentarserien har jo vekket stor oppsikt i USA og resten av verden, og nå kom nettopp sesong 2 ut. Det er så spennende! Samtidig blir jeg skikkelig frustrert av å ikke vite det endelig svaret!! Det er fordelen med spillefilmer, haha. 

Hvem drepte Birgitte Tengs

Dette er nok en sak vi alle har hørt en del om, men jeg elsker den nye tv-serien om saken på NRK (Eller Netflix?!). Denne saken er jo veldig interessant, og spesielt med tanke på avhørsteknikkene. Jeg er så spent på om de finner den skyldige til slutt nå i Cold Case etterforskningen!

Gården Orderud

Denne saken visste jeg svært lite om, faktisk, før jeg så at serien var kommet ut på NRK. Denne saken er veldig interessant, og jeg sitter per nå og har ikke peiling på hvem det kan være. Det som er spesielt interessant i denne saken er at noen må lyve av partene- og de fire vet godt hvem som lyver! 

Blålys

Utenom de store sakene liker vi generelt å se på serier om politiarbeid- haha tydelig at vi har politi i hus? Dette sendes på TV2. Anbefaler også hundepatruljen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg