8. Desember

Ahh snøen har kommet, og det var så idyllisk ute på tur i dag! Jeg har bare blitt mer og mer giret på foto og jeg kjenner at jeg har lyst å bli skikkelig god! Følte redigeringen av disse ble sykt koselig i litt sånn varm vintage stil <3 Får liksom litt jul på 50 tallet / Narnia følelse haha! Der er så gøy å plutselig få et helt nytt motiv med nye farger ute! Det har jo blitt mye skog og bondelandsmotiv på bildene mine ettersom det er det jeg lever i- så det var gøy å kunne gå ut døren og ta helt andre type bilder plutselig! 

Jeg innser at jeg tenker at hobbyer er ekstremt vikitg- og jeg vil påstå at det er det for oss alle egentlig. Jeg tror vi alle er kreative og får glede av å få det litt ut i ny og ne. Så mitt tips for dagen er å ta frem hobbyen din, eller rett og slett prøve ut en ny! For tiden lærer jeg meg å spille piano og er som sagt veldig inni fotografering og redigering av bilder. Jeg savner litt å male, da! Jeg har litt sånn perioder med hobbyene mine egentlig. Utenom sang da, som er ganske konstant. 

Et tips til deg som ikke vet helt hva du skulle funnet på av kreativitet, er å tenke litt over hvordan du pakker inn gavene i år- for eksempel! Man kan finne en stil og gjøre det litt gjennomført. Det har jeg syntes har vært gøy noen år! Husker ett år var jeg litt på brunt papir og en grønn kvist som en del av innpakningen- det er ganske gøy å gjøre dem fine 🙂 I år blir ikke gavene like gjennomført pakket inn fra min side – men så gjør jeg litt opp for det med at gaven i seg selv er litt kreativ, da!

Åh jeg får så godfølelse av disse bildene! 

Jeg håper dere får en nydelig kveld videre, og at dere har det bra der dere er! 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg