24. Desember: de hjemmelagde julegavene!

God Jul alle sammen! Jeg håper dere koser dere skikkelig i dag og nyter tiden sammen med nære og kjære!

I år har jeg som nevnt laget litt hjemmelagde gaver. Jeg hadde mange planer og flere forskjellige ting, men tiden strakk ikke heeelt til så det endte med ett prosjekt! Det var å sy poser i vaskbar papp!

Jeg syntes de er så kule og fine! I dette innlegget skal jeg prøve å forklare litt bruksområder og sånn til dere som har fått dette av meg i år! Dette er altså vaskbar papp som kan vaskes på 60 grader. Som dere ser på bildet over kan det blant annet brukes til å ha pottene i! Jeg ville hatt en eller annen potte/skål i posen også, ettersom posen ikke er 100% vanntett. Sånne har jeg sett masse av i butikker og syntes er så fint, så det kommer jeg til å bruke det til hvert fall!

Men det stopper langt fra der, for disse posene er ganske gode til mye annet! De er blant annet kjent for å være gode til å holde brødet ferskt, så du kan altså ha brødet ditt i denne posen på kjøkkenbenken 🙂 Ellers setter fantasien grenser for å oppbevare tørrvarer i posene (Pasta, ris, osv osv). Så har det en litt kul look på kjøkkenet 🙂

Jeg har laget tre størrelser hvor den minste, svarte, også er god å bruke til nistepakken din! Den er nok ikke egnet til potteplanter – men man kan faktisk ta en liten brusflaske oppi (eller kanskje noe tyngre? ølflaske?) med en rose eller noe! Det tror jeg hadde vært kult 🙂

Jeg håper dere finner noe å bruke disse posene til – et tips er å erstatte det med noe du ville brukt engangs til! De er hvert fall made with love 🙂 Ha en fin kveld videre!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg