Travle tider

Plutselig var der en god stund siden jeg hadde skrevet noe her.. jeg prøver å ikke få dårlig samvittigher for der selv om det kommer snikende noen ganger. Ikke for andres del- så høye tanker har jeg ikke om denne bloggen haha, men for min egen del- og sånn har jeg det med alle hobbyene mine. Og at jeg har vært fraværende gjelder også for alle mine andre hobbyer.. der syntes jeg er litt trist- jeg trives best når jeg har tid og ro til å kose meg med hobbyene mine! Men denne måneden har jeg fått oppleve masse annet gøy så det er forsåvidt ikke så trist, hehe. Men jeg liker at jeg liker hverdagen min da! Masse tid til Jørgen, hobbyer, familie og venner! 

Men som sagt har jeg gjort mye gøy denne måneden! Jeg har vært i London på colour conferance og det var helt sykt bra! Jeg har vært flere ganger før men det som var veldig deilig med denne gangen var at jeg var helt med. Jeg hadde ikke mye annet i tankene, jeg var mottakelig for konferansen, og det var deilig! 

 

Processed with VSCO with f2 preset

Og ellers er det jo aldri feil å reise med jentene i familien min! Jeg elsker at vi har en seriøs tro alle sammen og kan snakke om alle ting sammen- det er virkelig ikke å ta for gitt og jeg er veldig takknemmelig! 

 

Processed with VSCO with t1 preset

En uke etter jeg kom hjem fra London bar det videre til Hellas! Månedens andre jentetur- med svigermor og svigerinner- og det var så fint og koselig på alle måter! Jeg har hatt lyst til å dra til Hellas lenge og endelig var det min tur! Vi dro til Lefkos på Karpathos og det var såå fint! En skikkelig rolig plass hvor du tvinges til å slappe av- for det er rett og slett ikke noe annet å finne på, haha! Det var perfekt! 

 

Processed with VSCO with f2 preset

Så var det rett hjem til eksamen i østlig religiøsitet- og det gikk heldigvis fint tross mye soling og avslapping uken før hehe. Nå er det full fokus på siste eksamen og jeg er egentlig veldig sliten nå.. så nå er det siste innspurt før en god toukers ferie før sommerjobb! 

Godt mulig det blir lite fra meg her frem til det, men hvem vet! Skal uansett ikke ha dårlig samvittighet over en hobby! Eller prøve i alle fall! 

Ha en fin helg videre i solværet! 

Ut på tur!

I dag var jeg, Jørgen og Lewis på langtur! Vi gikk “bogstad rundt” som er 10 km å gå . Det var skikkelig fint vær i dag og vi var langt fra de eneste som hadde den lure ideen om å komme oss ut i dag, haha! Norge altså- vi er et ganske sprekt land! Vil tro mange turister får litt sjokk når de kommer til Norge på akkurat det. Jeg har sett litt på brennpunkt i det siste og så episoden om trolltunga, og hvordan det er så mange redningsaksjoner der ettersom tilreisende ikke forstår at de faktisk skal ut i ekte norsk natur i flere timer, haha! Off..

jeg har ikke hatt mobilnett halve denne måneden pga påskeferien og har derfor endt opp med å glemme litt at jeg har den når jeg er ute av huset, derfor var det faktisk Jørgen som tok det eneste dokumenterte beviset på at vi var ute i dag, haha! Jørgen er ikke akkurat kjent for å være så veldig aktiv på sosiale medier så det for meg er litt morsomt. 

Turen tok tre timer og vi var alle ganske slitne etterpå! Lewis har bare sovet siden haha! Er ikke en husky vi har akkurat! Men han passer perfekt i vår familie! Liker seg i sofaen og liker seg på tur! 

Processed with VSCO with m3 preset

Nå venter to dager med skole før jeg reiser til London med mor og søstre for å være på Hillsong Colour konferansen! Gleder meg!! 

 

Ha en fin kveld videre!