En ny epoke

Hei! Nå var det aaaalt for lenge siden! Det kjennes veldig godt å ha tid og energi til å være her inne igjen! Mye har skjedd siden sist og livet er ganske spennene – litt for spennende- for tiden!

Jeg er nå ferdig utdannet diakon! Jeg har en mastergrad, haha! Det føles helt sykt. Det forklarer også fraværet de siste månedene, som jeg nevnte sist jeg skrev også. Det var nok å tenke på med 4 eksamener hvorav en av dem var masteroppgaven xD Men nå er jeg altså ferdig. Så lenge jeg ikke stryker på noen av disse da ;P Det hadde tatt seg ut om jeg skulle oppleve min første stryk nå..!

Midt i alt bestemte jeg meg også for å dra til Modum Bad for å bli PREP autorisert veileder! PREP er det mest anerkjente samlivsprogrammet her i Norge og jeg visste at jeg ville fordype meg i ekteskapet- så jeg grep muligheten. Det innebærer at jeg kan ha samlivskurs- men også bruke kunnskapen i samtale med par, og det er veldig spennende! Så nå er jeg altså utdannet diakon og PREP autorisert veileder- wohoo!

En annen ting jeg gjorde midt oppi alt dette var å lage en adventskalender. Herlighet, plutselig går det opp for meg at jeg har gjort en del dette halvåret. Den adventskalenderen er ikke den typiske adventskalenderen- den består nemlig av bibelvers, andakt og bønn! Hørtes ikke det mye bedre ut enn sjokolade?? xD Jeg tror faktisk den er mye bedre enn det det hørtes ut som her. Jeg og mannen min har hvert fall brukt mye tid på å sette den sammen og sendt ut til de menneskene vi følte vi skulle gi den til. Det har vært en superspennende ting å gjøre og jeg håper at den kan bety store ting for hver person.

I den anledningen har jeg slått til på en idé jeg har hatt en stund nå, jeg har laget en instagram konto som skal handle om alt rundt tro. Den heter Tro med Talette (“tromedtalette”) og jeg er veldig spent og gleder meg til alt jeg kan finne på der inne. Blant annet vil kalenderen jeg laget bli delt der inne hver kveld frem til jul- så om du ikke har den fysisk anbefaler jeg deg å følge kontoen for å få med deg en annerledes adventskalender som setter fokus på det julen handler om, og Hans kjærlighet til deg. Alt jeg deler i den har betydd enormt mye for meg, så jeg håper du gir den en sjangse, for plutselig endrer det deg slik det har endret meg.

Så gå inn på instagram og følg meg der, om du vil!