21 Desember: Loggbøker

I adventskalenderen mor og far har laget i år har mor tatt utgangspunkt i loggbøker hun har skrevet de siste syv årene. I dem har hun skrevet seg gjennom alle sesongene hun har vært gjennom de siste årene – og nå ble jeg motivert til å gjøre det samme.

Å skrive ned tankene sine hjelper å sortere og roe ned tempoet i hodet, eller turtallet som mor sier. Jeg innså her en kveld at jeg manglet noe. Jeg lå og tenkte på hva jeg kunne blogge om og innså at det var så mye av det som fylte hodet mitt som ikke hører til på bloggen. Mye fordi det er uferdige tanker som jeg ikke klarer å formulere greit her, men også at ting kan bli for privat – og ikke minst utleverende om andre hvis jeg skulle brukt denne platformen som en dagbok. Nei, jeg måtte ha en plass å skrive ned alt.

Så i går dro jeg ned til Amfi og kjøpte meg en notatbok – jeg skulle begynne å skrive logg. Så jeg er spent på hvordan dette skal gå ! Det var hvert fall deilig i dag å bare skrive ned uplanlagte, usminkede og uferdige tanker og ord. Og når jeg leser gjennom det etterpå blir mye satt i perspektiv. Ulogiske og negative tanker blir avslørt og hjernen roer ned et par hakk.

Så hvis du vil være med meg på denne reisen er dagens tips å hive deg på – kjøp en notatbok og start logging! Da er poenget å bare skrive ned det som fyller hodet ditt. Om du kjenner Gud er det en perfekt plass å notere ned hva Han sier og viser deg også, det blir nok en stor del av min logg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg