Bryllupssesongen er i gang!

I går var jeg i bryllup til familie, og det var så koselig å henge med hele storfamilien min igjen!

På en sånn dag merker jeg spesielt hvor gira jeg er på ekteskapet, haha, og jeg syntes det er fantastisk å feire starten på et! Samtidig merker jeg at jeg har blitt den personen- den personen som flere ganger i løpet av dagen slang fra meg noen tips og triks og ekteskapsbøker rundt om kring til ekteparet, hehe. Litt i kortet, litt i gjesteboken.. ja, og gav Gary Chapman sin bok om de fem kjærlighetsspråkene i gave, selvsagt xD

Jeg har bare en så sterk tanke og driv i meg om at hvis bare vi kan mye om ekteskapet og får verktøyene til hjelp så kan vi ha det så sinnsykt fantastisk i samlivet! Og det gjør meg trist at så mange går glipp av det. Det er direkte unødvendig at noen ektepar skal gå rundt i uvitenhet om at vi kjenner oss elsket av forskjellige ting, feks! At ektepar enda går rundt og spør seg selv “Jeg ga henne jo så mange klemmer og kyss i går- hvorfor virket det enda som hun ikke skjønner at jeg elsker henne?!” og på den andre siden tenker hun “Jeg var sliten i hele går og han hjalp meg ikke med å ta oppvasken, lage maten, hente meg i byen eller noooen andre tjenester”. Dette problemet er jo så lett å gjøre noe med! Jeg er for eksempel veldig klar over at hvis jeg skal vise min kjærlighet til mannen min så finner jeg ut hva jeg kan gjøre for han i tjeneste eller overrasker han med flax-lodd – jeg går ikke bort og klemmer han i en halvtime, hehe. Og mannen min vet at motsatt vil det si å sette seg ned med meg og tilbringe tid med full oppmerksomhet på meg og gi meg gode ord.

La oss bare ta en liten recap av kjærlighetsspråkene før jeg legger denne ballen død for nå

Vi kjenner oss elsket på forskjellige måter, og de kan oppsummeres med disse fem kategoriene:

 1. Anerkjennende ord
 2. Tid
 3. Gaver
 4. Tjenester
 5. Fysisk kontakt

Nå skal jeg tilbringe resten av denne helgen sammen med familien- akkurat det jeg trenger <3. Vi skal blant annet planlegge en 50årsdag og ta med Bella på vennebyen konsert, haha, det blir vel en fest uten like.

Ha en nydelig dag alle sammen, og gratulerer til alle de ferske ekteparene i dag!!

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg