Felles interesser

Da jeg og mannen min ble sammen innså vi rimelig kjapt at vi egentlig ikke hadde noen felles interesser/hobbyer! Han likte jakt, å mekke på bil og sport og sånn- haha. Og jeg likte å synge, henge med nære gode venner osv osv. Her kunne vi tenkt sånn “passer vi da sammen?” Men det gjorde vi ikke. Vi har nok alltid vært veldig bevisst på at forholdet må jobbes bevisst på og man kan ikke stole på varierende følelser og at alt skal passe perfekt av seg selv. Noen ting var dealbreakers for begge – som troen og å ville bo landlig, men der var vi enig.

Så vi bestemte oss for at vi ville skape felles interesser. Også var det ikke nødvendig at vi gjorde alt sammen alltid- vi likte at vi hadde våre egne ting! Etter mange samtaler hvor vi prøvde å se hva vi begge kan like kom vi frem til blant annet to ting: turer i naturen og hund!

Så etter et år i ekteskapet skaffet vi oss hund og brukte mye tid sammen på å trene han opp- og gi mange koser selvfølgelig. Så de siste årene har vi begynt mer og mer å gå turer! I går feiret vi mannens ferdige utdanning med å sove i telt i østmarka! Det var veeeldig koselig!

Så hvis du og partneres din ikke automatisk har ting dere begge liker å gjøre er mitt tips å vær bevisst rundt det! Ikke forvent at alt slikt skal komme naturlig – snakk om det og finn ut hva dere begge kan like!

Det har vært en gøy “øvelse” og har gjort at vi vokser sammen. Skader ikke at begge de store felles interessene hjelper å holde oss i form heller, hehe.

Ha en nydelig pinsehelg!

Kanskje du kan tenke nytt denne helgen og prøve noe du har lyst til men ikke har gjort enda?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg