Hvem er du?

I går kveld fikk jeg plutselig melding av bestevenninnen min som lurte på hvilken personlighetstype jeg var igjen, på Myers Briggs sin “16 personalities”. Det gjorde at jeg igjen gikk inn og sjekket ut både min og mannens personlighetstype og leste meg gjennom informasjonen om dem. Jeg har snakket mye om personlighet før og hvordan jeg elsker dette fordi det gir oss en mulighet til å forstå oss selv og ikke minst (!!!) de vi lever med til daglig! Jeg og mannen matcher visst svært dårlig personlighetsmessig- haha – men det betyr jo bare at det er desto viktigere at jeg leser meg opp på hans type fordi det kan fortelle meg noe jeg ikke vil forstå i meg selv. Og det gjør det virkelig hver gang! Jeg må alltid spør mannen “hør nå *leser fra hans personlighetsinfo* .. kjenner du deg igjen?!?!” Så svarer han som regel alltid ja og jeg bare *mindblown* -er det derfor han gjør slik, ja! xD

Men det jeg egentlig skulle fortelle dere i dette blogginnlegget var at jeg anbefaler dere å gå inn, ta testen og lese om deg selv. Ha alltid i bakhodet at du er mye mer enn en kategori – selv om andre har samme type som deg betyr ikke det at dere er identiske. Du er unik og skapt på underfult vis av the Man himself. Men- det jeg opplevde i går ved å lese litt om meg selv var en stor og god påminner om hvem jeg er. Det gjør det så klinkeklart at jeg ikke kan sammenligne meg med andre mennesker, jeg er ment til å være meg! Så gå inn og les om hva din type sine styrker er, du vil mest sannsynlig kjenne deg igjen og tenke “wow, jeg har jo ganske mange fine styrker”. I motsetning til enneagrammet sin typologi (som ofte gir deg et litt negativt syn av deg selv) gir 16personalities en beskrivelse av typen din som gjør at du sitter og føler deg ganske fornøyd med å være den du er. Og den følelsen vil jeg at dere skal oppleve i dag!

Du er skapt til å være akkurat den du er. Det er så fint å minne deg selv hvem du er for å få tankene vekk fra alt du føøøøler du burde være! Når jeg leste om min type i går (INFJ) ble jeg minnet på at jeg er en person som vil utgjøre en reell forskjell i verden og at jeg er en drømmer som ofte gjør drømmene til en realitet. Det ga meg ny motivasjon til å gå videre med mine tanker og drømmer om fremtiden. Disse drømmene jeg har passer ikke så godt inn i “søke en utlyst stilling – jobbe i den faste jobben” type fremgangsmåte som jeg kan sitte å føle at jeg må gjøre. Så leser jeg videre om karriere for min type, hvor de gjør det klart at min personlighet ofte velger å starte noe eget og være egen sjef xD Det blir spennende å se hvordan det vil utvikle seg.

Så det er altså min anbefaling i dag: gå inn her og gi deg selv en påminner om at du er du- og det er akkurat slik du skal være! (ikke misforstå- noen ting må jo selvfølgelig vokses i, se for eksempel “svakheter” xD xD, men det var ikke poenget i dag).

Ha en nydelig dag!

3 kommentarer
  1. ENFP😏 «It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for – and if you dare to dream of meeting your heart’s longing. It doesn’t interest me how old you are. I want to know if you will risk looking like a fool – for love – for your dreams – for the adventure of being alive.»

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg