Solnedgang

Denne mørketiden har noen fordeler- det er jo så nydelig himmel hver eneste dag føles det som! Så en dag på turen med Lewis tenkte jeg at jeg kunne prøve å ta litt bilder av det!

Jeg må jobbe ganske hardt i hodet mitt for å holde meg positiv i mørket på glatta. Det er to ting denne jenta egentlig ikke liker. Men det er jo noe koselig med det også!

Var ikke denna jenta bare helt nydelig med løpetights, høye ullsokker og fine skinnsko? haha. Hvis bildet hadde blitt tatt nærmere hadde dere sett det gigantiske munnsåret mitt også – jeg kjører stil i disse dager.

Jeg er rett og slett veldig sliten etter mye reising og sosialt i ferien. Det har vært så fint, men jeg har ikke vært så flink til å ta meg nok tid i ro. Jeg må jobbe mye med meg selv for å akseptere å bli så sliten av.. gøy xD.. Og jeg må jobbe like hardt for å godta at jeg skal ha noen dager for å lade opp igjen. Jeg er så heldig at jeg har mulighet til å ta det rolig når jeg vil- jeg styrer dagene mine selv. Slik vil jeg at livet mitt skal fortsette 🙂

Så hvis det finnes noen andre der ute som er like slitne etter ferien kan dere vite at I Get You 😉 <3

Her kan dere forresten se før og etter redigeringen på disse bildene! Jeg syntes det er veldig gøy å se så store forskjeller! Jeg stilte inn kameraet slik at bildet skulle bli ganske mørkt og få med seg mest mulig detaljer fra himmelen. Det var gøy å teste ut hvordan det funket! Som dere kanskje kan se pusher jeg det hakket mye med hvor lyst jeg har fått Lewis og mannen- men jeg syntes bildene ble veldig fine likevel!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg